Empar Moliner, Àlex Torío i Ramon Francàs parlen de vi a Catalunya Ràdio aquest estiu
Empar Moliner, Àlex Torío i Ramon Francàs parlen de vi a Catalunya Ràdio aquest estiu

!--akiadsense-->

Tast Vettical, el progra a d’estiu sobre vins de Catalunya ràdio torna aquest cap de setmana. Àlex Torío, music i cantautor i Ramón Francàs, periodista i sommelier, acompanyaran Empar Moliner al llarg de 12 programes que es podran seguir durant el mes d’agost, tots els dissabtes i diumenges, de 12 a 13h. En cada Tast Vertical es presenta un vi DO Catalunya, que col·labora amb el programa de Catalunya Ràdio des dels seus inicis.

Entre les novetats d’aquesta edició, hi ha una nova secció d’opinió amb grans noms del món del vi, tant nacionals com internacionals. Entre ells, personatges com Álvaro Palacios, responsable del celler que duu el seu nom; Quim Vila, propietari de Vila Viniteca; el president de la DO Rias Baixas, Juan Gil; Frédéric Rouzaud,el propietari d’una de les grans cases del Champagne: Louis Roederer, del Celler Gaja a la regió italiana del Piemont, o el mateix president de la DO Catalunya, Xavier Pié.

Pel que fa als temes que es tractaran: el vi i la solidaritat, la campanya de promoció conjunta de les Denominacions d’Origen catalanes, els vins de baixa graduació, restaurants on serveixen vi amb mínima intervenció, els animals i la vinya o la resurrecció dels vins novells catalans, seran alguns dels motius de debat. Tot plegat amenitzat per la selecció musical d’Àlex Torío, especialment triada pel al tema que es tracti cada dia.

Les mesures davant del Covid-19

Tenint en compte la ‘nova normalitat’ el programa no podrà realitzar-se des dels estudis de Catalunya Ràdio, ja que aquests no permeten mantenir les distàncies de seguretat mínimes tenint en compte el nombre de convidats del programa. És per això que en aquesta ocasió, tots els programes s’enregistraran des del Wito, el Wine Tools Center de Riedel Euroselecció, un espai dedicat al servei del vi a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa