El Museu Marítim de Barcelona acollirà la segona edició de la fira de vins ecològics

El proper 27 de març tindrà lloc una nova edició del Vinum Nature al Museu Marítim de Barcelona, la fira professional que organitza Ecomundis VNFair dirigida a productors, distribuïdors i aficionats dels vins ecològics, naturals i biodinàmics, donant resposta a la demanda actual dels productes Bio més naturals, saludables i respectuosos amb el consumidor i el medi ambient.

Arran de l’èxit de la primera edició al 2013 on hi van participar una seixantena d’expositors i hi van estar representats uns 250 vins, el saló torna enguany amb una mostra representativa dels cellers de producció ecològica del país i obre les portes també a productors de tot el món amb l’objectiu de consolidar-se com un dels referents al sud d’Europa en la promoció d’aquest tipus de vins.

El saló VN-BCN presenta un format show-room acompanyat de presentacions, tastos guiats i col·loquis relacionats amb aquesta categoria de vins. També incorpora degustacions i activitats de promoció paral·leles obertes a tot tipus de públic interessat.

Els cellers que vulguin participar-hi, poden inscriure’s a través del lloc web Vinum Nature Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa