El Museu Marítim de Barcelona acollirà la segona edició de la fira de vins ecològics ">

El proper 27 de març tindrà lloc una nova edició del Vinum Nature al Museu Marítim de Barcelona, la fira professional que organitza Ecomundis VNFair dirigida a productors, distribuïdors i aficionats dels vins ecològics, naturals i biodinàmics, donant resposta a la demanda actual dels productes Bio més naturals, saludables i respectuosos amb el consumidor i el medi ambient.

Arran de l’èxit de la primera edició al 2013 on hi van participar una seixantena d’expositors i hi van estar representats uns 250 vins, el saló torna enguany amb una mostra representativa dels cellers de producció ecològica del país i obre les portes també a productors de tot el món amb l’objectiu de consolidar-se com un dels referents al sud d’Europa en la promoció d’aquest tipus de vins.

El saló VN-BCN presenta un format show-room acompanyat de presentacions, tastos guiats i col·loquis relacionats amb aquesta categoria de vins. També incorpora degustacions i activitats de promoció paral·leles obertes a tot tipus de públic interessat.

Els cellers que vulguin participar-hi, poden inscriure’s a través del lloc web Vinum Nature Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa