Per segona vegada des de les Caves Giró Ribot s’organitza la Cavacursa, una cursa de 10km que té lloc dins el municipi de Santa Fe del Penedès, en un entorn rural envoltat de vinyes.

La Cavacursa es celebrarà el proper dissabte 21 de maig de 2016 a la tarda, on els participants ho podran fer en dues – CURSA 10 Km amb inici a les 18:30 h. – CAMINADA 10 Km amb inici a les 18:00 h.

La cursa constarà d’un punt d’avituallament situat als Pins de Santa Fe del Penedès i el segon a l’arribada a les Caves Giró Ribot, on s’oferiran refrescos, vins i caves i entrepans de botifarra a la brasa.

El preu per inscriure’s a la cursa o la caminada és de 12 € El recorregut és circular amb sortida i arribada a les Caves Giró Ribot i format en un 40% asfalt i en un 60% terra, amb una distància total de 10.46 km.

Transcorre pel centre del poble de Santa Fe del Penedès i segueix en la seva major part per camins de terra entre vinyes.

Tots els inscrits rebran una bossa i una samarreta commemorativa. Seguidament es farà un sorteig de premis, entre els quals hi ha ampolles de cava, nits d’hotel, sopars, etc.

Les inscripcions estan obertes fins al 18 de maig, es poden fer per Internet al web www.giroribot.es o bé presencials a Espai Running (Vilafranca del Penedès).

Per més informació consulteu a la web de la CAVACURSA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa