VadeVi
Torres continua sent la marca preferida de brandis per quart any consecutiu

Per quart any consecutiu, Torres Brandy continua liderant el rànquing de marca de brandi preferida pels bartenders. Així ho determina l’Informe Anual de Marques 2023 de la revista britànica Drinks International que detalla els hàbits de consum dels millors bars del món.

Foto: Família Torres

“Que guanyi Torres Brandy, no és una sorpresa -ressalta la publicació-, ja que ha encapçalat la llista des que vam tastar per primer cop l’any 2020. És el brandi més venut en el 20% dels casos i un dels tres brandis escollits en el 37%”, comparteixen.

L’estudi s’ha realitzat a partir d’enquestes a un centenar de bars de 33 països, que figuren entre els guanyadors o nominats de competicions de referència, i revalida a Torres Brandy com la marca més votada de la categoria per partida doble. I és que aquest brandi del Penedès encapçala tant el rànquing dels brandis que avui són tendència (Top trending brands) com el dels brandis que més es venen (Bestselling brands).

Per a la publicació, aquest resultat s’atribueix a l’ampli ventall de referències que ofereix la marca amb una excel·lent relació qualitat-preu. Les últimes novetats inclouen l’innovador brandi cristal·lí Torres Alta Luz i el primer brandi fumat Torres 10 Smoked Barrel, que se sumen als ja consolidats Torres 15 i Torres 20 i als exclusius Jaime I i Reserva del Mamut.

Torres Brandy està present en l’informe de Drinks International des de 2015. Fins al 2020, la categoria incloïa brandis i conyacs i Torres Brandy va arribar a aconseguir el cinquè lloc. En els quatre últims informes es fa la distinció entre brandis i conyacs i la marca lidera la seva categoria.

Voten un centenar de bars d’arreu del món

En l’informe 2023 de Drinks International han participat 100 bars de tot el món. La regió amb més concentració d’establiments de referència és Europa, de la que procedeixen el 34% dels bars enquestats, seguida de Nord Amèrica amb el 24%, i d’Àsia amb el 22%.

Els establiments participants són guanyadors o nominats en les principals competicions mundials com The World’s 50 Best Bars, Tales of the Cocktail Spirits Awards o Top 500 Bars, així com en concursos regionals i nacionals de prestigi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa