VadeVi
Torres convida a viure l’experiència de la verema al seu celler del Penedès
  • CA
Es pot viure la verema al Penedès amb Família Torres
Es pot viure la verema al Penedès amb Família Torres | Cedida

!–akiadsense–>

Família Torres organitza diferents activitats de verema al seu celler de Pacs del Penedès durant el mes de setembre, per compartir amb els amants del vi i la natura el moment més esperat de l’any. A les propostes ja consolidades ‘Verema en família’ i ‘Del cep a la copa’, que se celebraran els tres primers dissabtes del mes, el celler suma aquest any dues noves experiències gastronòmiques el 5 de setembre, amb motiu de la Festa de la Verema 2020 impulsada per Penedès Turisme.

Aquesta jornada festiva arrancarà amb Verema en família, una activitat que consisteix en un esmorzar tradicional a peu de vinya, al Jardí Restaurant El Celleret, i en collir el raïm d’una parcel·la a la finca Mas La Plana. Aquesta experiència, que finalitza amb un tast de dos vins, brinda als visitants l’oportunitat de viure la verema en primera persona d’una manera amena, aprenent sobre ceps, varietats i viticultura.

A continuació, Família Torres ofereix un Pícnic de verema per a aquelles persones que vulguin recuperar forces o senzillament gaudir d’un dinar campestre al jardí d’El Celleret. La proposta gastronòmica es basa en plats estiuencs amb productes de proximitat: gaspatxo, amanida de porro i pernil ibèric, brotxetes de pollastre i botifarra…, tot això maridat amb vins de Família Torres i servit en una tradicional cistella de pícnic i estovalles de quadres.

A la tarda, el celler familiar organitza una activitat per als wine lovers que vulguin aprofundir en les varietats de raïm, les seves característiques i els vins que produeixen. Del cep a la copa és una experiència sensorial a peu de vinya en què es tasten els raïms de diferents varietats i els vins elaborats amb aquestes mateixes varietats.

Com a colofó de la Festa de la Verema 2020, se celebrarà una activitats especial, el Sopar de verema entre vinyes, a El Celleret, envoltat de vinyes. Una vetllada amenitzada amb música en viu. El xef Sergi Millet ha creat una proposta gastronòmica amb productes frescos de la màxima qualitat: els entrants inclouen una amanida de verema amb raïm i sardines marinada amb Santa Digna Estelado Rosé (Xile) o un saltejat de ceps de temporada i mongetes de Sant Pau amb ou a baixa temperatura i cansalada, acompanyat del vi blanc Fransola (DO Penedès). Per al plat principal, el xef proposa xai desossat a la brasa amb trinxat de patates i salsa al vi negre, harmonitzat amb Mas La Plana (DO Penedès), el vi insígnia de la Família Torres. Les postres consisteixen en figues amb crema de formatge i galeta d’ametlles amb el clàssic moscatell Floralis.

Les activitats Verema en família i Del cep a la copa es podran gaudir també els dies 12 i 10 de setembre, a més del 5 de setembre. Les places són limitades i per això cal reservar amb antelació a través de la web o contactant amb el departament d’enoturisme de Família Torres al 93 817 7330 o [email protected].

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa