un moment de l'enregistrament de l'anuncia d'un companyai de telefonia mòbil russa
Un moment de l’enregistrament de l’anuncia d’un companyai de telefonia mòbil russa

!--akiadsense-->

L’entorn de vinyes i la masia fortificada de Torre del Veguer, datada de l’any 1359 i catalogada com a edifici històric-artístic per part de la Generalitat de Catalunya, s’està convertint en un singular plató de rodatges publicitaris i cinematogràfics. La seu d’aquest projecte familiar vitivinícola de Sant Pere de Ribes (Garraf), d’estructura medieval, ha estat escollida com a escenari de diversos rodatges gestionats per part de de l’agència pública Node Film Clúster, de Node Garraf.

El més recent ha estat la gravació d’un espot publicitari per a la companyia de telefonia MTS, que compta amb més de 106 milions de clients a Rússia, Ucraïna, Armènia i Bielorússia. En aquest rodatge hi ha participat més d’un centenar de persones. Enguany Torre del Veguer també ha estat escenari del rodatge d’un dels capítols de la sèrie ‘Hache’ de Netflix, que compta amb els actors Eduardo Noriega, Adriana Ugarte, Marc Martínez o Ingrid Rubio. ‘Hache’, que s’inspira en fets reals, narra la història d’una dona, Helena (Adriana Ugarte), catapultada a la direcció del tràfic d’heroïna a la Barcelona dels anys 60.

Node Film Clúster s’ha creat per facilitar a les productores audiovisuals, sempre amb la màxima professionalitat i agilitat, els rodatges, principalment al Garraf i al Penedès, amb l’objectiu que puguin aprofitar al màxim els recursos d’aquest enclavament amb gran personalitat i tan divers molt a prop de Barcelona. Des de Node Film Cluster s’afirma que el Garraf i el Penedès ofereixen gran varietat de localitzacions prop de Barcelona a les productores: des de mar, platges, el Parc del Garraf i ports fins a pedreres, carreteres o vinyes El Garraf, i en menor mesura l’Alt Penedès, s’estan consolidant, doncs, com un gran plató per a infinitat de produccions publicitàries -principalment de cotxes però també de productes i serveis de gran consum-, sèries i pel·lícules o videoclips musicals. A finals d’any s’espera arribar a la xifra rècord de 200 rodatges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa