VadeVi
Torres recapta 13.000 euros per la Marató de TV3
  • CA
Jornada solidària a Torres per la Marató de TV3
Jornada solidària a Torres per la Marató de TV3 | Torres

La Fundació Miguel Torres col·labora amb La Marató de TV3 amb una aportació total de 13.100 euros. Les prop de 800 persones que han participat a la jornada solidària celebrada dissabte, 18 de novembre, al celler de la Família Torres a Pacs del Penedès han permès recaptar un total de 6.552 euros, un import que la fundació ha doblat i que destinarà íntegrament a la lluita contra les malalties infeccioses. Aquesta ha estat la quarta edició d’aquesta jornada i la més exitosa quant a assistència i recaptació, gràcies a la col·laboració de prop de 50 empreses i entitats i 40 voluntaris.

Al llarg de tot el dia, es van servir un miler de degustacions de vins i tapes i organitzat una quinzena d’activitats dirigides. Les que han tingut més bona acollida han estat els passejos amb segway per la vinya, una de les novetats d’aquesta edició, els maridatges de formatges i ibèrics, el dinar a cegues i els tallers infantils. Prop de 200 persones han participat en el dinar popular a l’aire lliure, en un ambient festiu i familiar.

La bona acollida de la iniciativa, l’ambient festiu i familiar i el bon temps han contribuït, un any més, a l’èxit d’aquesta jornada solidària que destina tots els fons recaptats a la causa de La Marató de TV3.

La Fundació Miguel Torres participa en projectes socials impulsats per organitzacions públiques i privades d’arreu del món. Creada el 1986 per Margarita Riera, esposa de Miguel Torres Carbó, la fundació ha prioritzat des del 2001 els ajuts a projectes destinats a la protecció de la infància i ha col·laborat en la construcció de centres educatius i cases d’acollida per a nens i nenes orfes en risc d’exclusió en països com Mèxic, Brasil, Xile, Burkina Faso, Filipines, Índia, Estats Units, Bèlgica i Espanya.

També col·labora amb organitzacions que recapten ajuts per atendre víctimes de desastres naturals, amb entitats locals com el Banc dels Aliments o la Creu Roja i iniciatives solidàries com La Marató de TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa