VadeVi
Torres treu al mercat el seu primer brandi fumat

Torres Brandy, la marca de brandi preferida pels bartenders segons la revista Drinks International, presenta novetats. Treu al mercat el seu primer brandi fumat, el Torres 10 Smoked Barrel, experimentant així amb botes fumades per tal de donar un acabat especial a la seva marca insígnia Torres 10 i ampliar el ventall de propostes enfocades a la cocteleria per crear nous combinats o recrear els clàssics.

Torres 10 Smoked Barrel és una edició limitada i efímera de la Barrel Series. Si el 2019 llançava Torres 10 Double Barrel, ara presenta aquest nou brandi amb un acabat, diran des de la marca, “més atrevit” fruit d’un doble envelliment, el primer en botes pel tradicional mètode de solera i, el segon, en botes fumades de roure americà. Aquest brandi surt al mercat emparat sota la IGP Brandy del Penedès.

Torres brandi a la cocteleria

“La versatilitat de Torres 10 Smoked Barrel i la delicadesa del toc fumat”, comparteix la marca, han servit d’inspiració a l’equip de Paradiso, escollit millor bar del món segons The World’s 50 Best Bars, per crear Torres Penicillin, un twist o recreació del còctel clàssic, especialment recomanable per acompanyar els mesos de tardor.

“Hem preparat un caldo de bolets al que, un cop fred, hem afegit suc de llimona fresca amb la intenció d’acidificar-lo. Per a la part dolça, hem fet servir una mel de castanyes i un extracte de gingebre fresc”, comenta l’equip de Paradiso. Per a la decoració del còctel, han fet servir els bolets del caldo en forma de chips molt fines i cruixents i en forma de salsa suau i saborosa.

Torres Brandy, col·laborador de The World’s 50 Best Bars, ha revalidat aquest any la seva posició com a marca de brandi preferida pels bartenders segons l’Informe Anual de Marques 2022 de la revista britànica Drinks International, que ja havia aconseguit en les duess edicions anteriors, i encapçala les llistes ‘Best Selling Brands’ i ‘Top trending Brands’ confeccionades a partir d’una enquesta a un centenar de bars considerats els millors del món.

El Torres 10 Smoked Barrel pot adquirir-se aquí. El preu recomanat de venda és 13,50 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa