VadeVi
Torres repeteix com a marca de vins més admirada del món
  • CA
Torres és l’únic celler de l’Estat espanyol i europeu que ha liderat aquest rànquing | Jordi Elias

!–akiadsense–>

Cellers Torres s’erigeix de nou com la ‘marca de vins més admirada del món’ pels professionals del sector, segons publica la revista britànica de referència Drinks International“>. El centenari celler familiar del Penedès recupera la primera posició d’aquest rànquing anual de 50 marques, que ja havia ocupat en dues altres ocasions, sent l’únic celler espanyol i europeu que l’ha liderat. En les set edicions celebrades fins ara, Torres s’ha mantingut al capdavant dels cellers europeus i entre la primera i segona posició mundial.

Torres és també l’únic celler de l’Estat espanyol que figura al top 10 d’aquest rànquing. El segueixen el xilè Concha y Toro i l’australià Penfolds, que l’any passat va ocupar la primera posició. Les 50 marques del llistat provenen d’11 països i 30 són europees. Els països amb més representació al llistat són França, amb 14 cellers, seguida d’Espanya (8), Austràlia (7) i Nova Zelanda (5).

El rànquing ‘The World’s Most Admired Wine Brands’ es confecciona a partir d’una enquesta realitzada a un centenar de professionals del vi de tot el món, que voten per les tres marques que més admiren en base a criteris com la constància o millora de la qualitat, com reflecteixen el lloc d’on proven, com es presenten i com es venen, entre d’altres.

Per a Miguel Torres Maczassek, director general de Cellers Torres: “Aquest és un reconeixement que ens fa sentir molt orgullosos, ja que l’hem aconseguit gràcies al treball i esforç de tots els nostres col·laboradors i distribuïdors i a la visió que hem compartit les cinc generacions de la família, implicant-nos de la terra a la taula i mantenint-nos com celler familiar durant pràcticament 150 anys”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa