VadeVi
Torres s’implica de nou amb la Marató de TV3
  • CA
|

!–akiadsense–>

Cellers Torres, a través de la seva fundació, col·labora un any més amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses, i celebra la quarta edició de la jornada solidària Implica’T amb La Marató el proper dissabte, 18 de novembre. Des de les 11 del matí fins a les 6 de la tarda, el centre de visites del celler de la Família Torres a Pacs del Penedès oferirà un ampli ventall d’activitats i actuacions per a tots els públics gràcies a la col·laboració de més de 50 empreses i entitats i uns 40 voluntaris. Els diners que es recaptin amb aquesta iniciativa es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Entre les activitats dirigides d’aquesta nova edició, s’oferiran dues novetats, passejades entre vinyes amb Segway i un tast de vins escumosos, i les activitats que més bona acollida han tingut en anteriors edicions, com són el dinar a cegues “blind tapes”, els maridatges de pernils, formatges i sushi, i un taller d’iniciació al tast. No faltaran tampoc activitats per als més petits amb el taller Viu la Vinya, organitzat per la Fundació Mas Albornà, un dinar popular i una xocolatada.

Al llarg de la jornada, la música serà molt present amb les actuacions de l’Escola Municipal M. Dolors Calvet, l’Orquestra de Cambra del Penedès i el grup Swing Vilafanca, i s’oferiran tastos de vins Torres i tapes de restaurants i empreses de la zona. L’actuació castellera que donarà, com cada any, el tret de sortida a aquesta jornada festiva i familiar, anirà a càrrec dels Xicots i els Falcons de Vilafranca. El punt final el posarà un sorteig de premis entre tots els assistents.

L’accés a les instal·lacions és gratuït però es recomana reservar plaça amb antelació per participar en les activitats dirigides a través del web www.clubtorres.com. Els preus van dels 8 als 15 euros.

En l’edició de l’any passat, van participar més de 700 persones i es van recaptar més de 5.500 euros que la Fundació Miguel Torres va complementar fins als 10.500 euros per contribuir a la causa de La Marató de TV3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa