VadeVi
Torres, Torelló i Juvé & Camps col·laboren en el 6è Tast a la Rambla
  • CA
Els xefs de la quarentena de locals que participaran a la 6a edició del Tast a la Rambla
Els xefs de la quarentena de locals que participaran a la 6a edició del Tast a la Rambla | M.R.F.

!--akiadsense-->

“Retornar la Rambla als barcelonins, posar en valor la gastronomia del barri i oferir tapes i plats a preu assequibles perquè tothom en pugui gaudir”. Aquest és l’objectiu del 6è Tast a la Rambla que s’ha presentat aquest migdia a l’Ars Santa Mònica i que reuneix una quarentena d’establiments de la ciutat que mostraran algunes de les seves creacions de cuina d’autor, tradicional, tapes, pastisseria i cuina metropolitana.

Tapes i vi que es podrà tastar a la Rambla de Barcelona del 6 al 10 de juny
Tapes i vi que es podrà tastar a la Rambla de Barcelona del 6 al 10 de juny | M.R.F.

!--akiadsense-->

Les degustacions que se serviran tindran un preu des d’un a quatre euros i volen servir d’aparador als barcelonins perquè tornin a un espai que principalment està ocupat per turistes. Per maridar les creacions d’aquests xefs, els acompanyaran els vins, caves i escumosos Corpinnat de Família Torres, Juvé & Camps i Torelló.

Els vins de Torres, Juvé i Camps i Torelló seran a La Rambla del 6 al 10 de juny
Els vins de Torres, Juvé i Camps i Torelló seran a La Rambla del 6 al 10 de juny | M.R.F.

!--akiadsense-->

La voluntat dels organitzadors, l’Associació d’Amics, Veïns i Comerciants de La Rambla, i grup gsr, és aconseguir superar les xifres de l’any passat en la que es van registrar 630.000 visites i 120.000 degustacions durant els 4 dies de mostra, del 6 al 10 de juny.

A més a més, la setmana de Gastronomia de Barcelona es completa amb tot un seguit d’activitats gratuïtes que es faran a l’Ars Santa Mònica i que es poden consultar en aquest enllaç a més d’actuacions musicals.

Consciència mediambiental

Tenint en compte el volum de visitants, des de l’organització tenen motl present la necessitat de reduir els residus o si més que no que siguin més sostenible. És per això que el gots, plats i coberts que es faran servir són biodegradables.

Però a més a més l’acte inaugural, del dia 6 de juny, servirà per premiar el restaurant que més hagi contribuit a evitar el malbaratament alimentari en el marc del projecte Remenja’mmm.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa