Cellers Torres participa novament a FITUR, la Fira Internacional de Turisme que celebra la 36ª edició del 20 al 24 de gener a Madrid. L’històric celler familiar serà una de les marques presents a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (Pavelló 7, 7B02), des d’on donarà a conèixer les diferents visites i experiències que ofereix entorn del vi en als seus cellers del Penedès i del Priorat, coincidint amb l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme a Catalunya.

Cellers Torres promocionarà especialment les seves propostes de més valor afegit, com les visites a peu, que permeten un millor coneixement de la terra i la vinya, activitats enogastronòmiques o d’iniciació al tast, visites personalitzades segons els interessos i inquietuds de cada grup, o experiències singulars celebrades en dates concretes. Entre elles, destaquen l’Enocursa, una carrera popular entre vinyes que se celebrarà el mes de maig, o la Nit de les Estrelles, una activitat estiuenca premiada el 2015 com la Millor Experiència Enoturística en un celler per la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

El Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès compta amb un equip de trenta persones i ofereix visites guiades en 8 idiomes. El 2015, va rebre prop de 100.000 visitants de fins a 80 nacionalitats diferents. Cellers Torres és un dels 12 cellers integrants de La Carretera del Vi, una nova iniciativa enoturística que uneix Sant Martí Sarroca, al cor del Penedès, amb Sitges, en un recorregut lineal que recupera una antiga via de comerç romana. A més del celler de Pacs del Penedès, els enoturistes poden visitar el celler de Torres a El Lloar (Priorat) o Jean Leon a Torrelavit (Penedès), el celler que va fundar Ceferino Carrión els anys seixanta, un santanderí amb una apassionant història que el va portar a relacionar-se amb les grans estrelles de Hollywood i regentar el mític restaurant La Scala de Beverly Hills.

Cellers Torres participa a FITUR des de fa 8 anys de la mà de l’Agència Catalana de Turisme. A més de ser present a l’estand per promocionar les seves experiències enoturístiques, Torres aportarà els vins per acompanyar les degustacions culinàries catalanes que oferirà l’Agència al Pati Gastronòmic ubicat en el seu propi estand.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa