VadeVi
Torroja emplena la piscina amb vi del Priorat
  • CA

Aquest proper dissabte 22 d’agost arriba la 8a Nit de Vins de la població de Torroja del Priorat. L’acte es farà a les instal·lacions de la piscina municipal de la població a partir de les 22 hores, on el públic amateur podrà tastar un vi de cadascun dels cellers participant, 8 cellers de la població i 2 cellers de la DO Pla de Bages, per 9 €.

Aquesta entrada donarà dret a participar en el sorteig d’un lot de vins. L’esdeveniment estarà amenitzat per els músics Xavi de la Salud i Lluís Capdevila Duet.

Els cellers de la població participants són: Aixalà i Alcait, El Solà d’Ares, Escoda Pallejà, Sabaté Franquet, Sabaté i Mur Viticultors, Terroir al Limit, L’Infernal i Minyó. Els cellers convidats de la DO Pla de Bages són: Celler Abadal i Celler Més que Paraules.

Aquest esdeveniment és una activitat que sorgeix amb la voluntat de donar a conèixer la població, així com els seus vins, gràcies a l’esforç dels seus vilatans, juntament amb la col·laboració dels cellers, de l’ajuntament de la població i del Consell Regulador de la DOQ PRIORAT.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa