VadeVi
Tot a punt per la quarta edició de la Cep Passes Solidàries
  • CA

Vins el Cep organitza la seva quarta caminada solidària entre vinyes, la Cep Passes Solidàries, una iniciativa del celler penedesenc que neix amb l’objectiu de recaptar fons per l’Hospital Sant Joan de Déu i que enguany s’ha previst per dissabte 29 de maig.

Aprofitant el paisatge de primavera, s’activa aquesta proposta que convida a recórrer a peu 7 quilòmetres per diversos paratges de vinyes del celler. En companyia de familiars i amics, es podrà conèixer els terrers de Can Castany, Can Miquel de les Planes i Can Prats, mentre una persona compartirà informació sobre l’origen dels sòls, la flora i la fauna i els treballs a la vinya. A mig camí es farà una parada per esmorzar, tastar algun vi i cava i finalitzarà la jornada amb un dinar entre vinyes.

Aquesta experiència es transformarà en un suport a la Magic Line, la caminada i la mobilització solidària de Sant Joan de Déu que neix amb la voluntat d’ajudar i acompanyar a qui més ho necessita. Així, el 50% del que es recapti amb aquesta acció, es destinarà a donar suport a les noves necessitats generades per la Covid 19, que se centren bàsicament als projectes d’acompanyament emocional i ajudes bàsiques a persones que estan patint les conseqüències de la pandèmia: aliments, productes d’higiene i neteja i suport al pagament subministres, entre d’altres.

El preu de l’activitat, que inclou la caminada, l’esmorzar i el dinar, és de 40 € adults i 20€ infants. Les reserves es poden fer a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa