VadeVi
Tot a punt per la tretzena edició de les converses amb vi del Tr3sC
  • CA
El cicle Vis a Vis reuneix a personalitats del món de la cultura amb el vi | Tr3sC

Enguany estrenen la 13a edició d’un cicle uneix la tertúlia entre un convidat reconegut per la seva trajectòria i els elaboradors d’un vi que per un motiu o un altre, tenen algun vincle en comú. Tot plegat, al Museu Europeu d’Art Modern de Barcelona.

Al Vis à Vis es parla de música, teatre, ciència, literatura i política, un cicle amb personatges molt diversos i veus destacades del panorama actual. Es comparteixen opinions de tot una mica, de la vida, de l’actualitat i del que preocupa als amants de la cultura del país a través de personatges singulars que hi tenen molt a dir. El vi és l’acompanyant ideal d’una jornada en la qual també conviden als seus elaboradors perquè n’expliquin les principals característiques.

Cada conversa estarà conduïda per Miquel Curanta, director del TR3SC, i es maridarà amb un tast de 3 vins d’un celler català de la DO Penedès, nova patrocinadora d’aquesta activitat amb la col·laboració de Riedel, la Cooperativa Plana de Vic i el Museu d’Art Modern, on tenen lloc les diverses sessions.

Aquest 13è cicle del Vis à Vis comptarà amb la presència dels següents maridatges culturals:

  • 7 de febrer – 19:00h: Queco Novell i Mas Comtal
  • 9 de febrer – 19:00h: Jordi Basté i Bodegues Torres
  • 9 de març – 19:00h: Núria Feliu i Vins i Bolet

Més informació i entrades, a la web del TR3SC.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa