Cartell amb els protagonistes de la setena temporada del #VisÀVisTR3SC

Arrenca el 2015 amb un nou cicle #VisÀVisTR3SC al Museu Europeu d’Art Modern que torna en la seva setena temporada amb nous convidats i més maridatges amb vins catalans.

En aquesta nova entrega, es debatrà sobre teatre, música comunicació, política, il·lustració, cinema i arquitectura a través de les veus d’Àlex Rigola, Justo Molinero, Albert Guinovart, Ferran Mascarell, Jaume Figueras & Àlex Gorina, Benedetta Tagliabue i Josep Puigó i Roser Capdevila.

La conversa, que conduirà el director del Club TR3SC, Miquel Curanta, es maridarà amb vins de cellers catalans. En les properes activitats, els vins protagonistes seran els de Mas Foraster, Torre del Veguer, Celler Bàrbara Forés, Celler Carles Andreu, Caller Capçanes i Celler Bernaví.

L’estrena d’aquesta temporada tindrà lloc aquest dijous 15 de gener a les 18:45h amb un col·loqui del director i actor de teatre Àlex Rigola i un tast guiat dels següents vins de Mas Foraster: Josep Foraster blanc selecció 2013, Josep Foraster Trepat 2013 i Josep Foraster criança 2011.

La resta d’activitats d’aquesta temporada es poden consultar al lloc web del TR3SC.cat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa