VadeVi
Tret de sortida al ‘Tast Vertical’ de Catalunya Ràdio
  • CA

El vi català torna Catalunya Ràdio amb el programa d’Empar Moliner Tast Vertical. La novetat és el format que el trobareu en podcast a partir de les 21h d’aquest divendres al web de Catalunya Ràdio.

El programa serà setmanal i compta amb el patrocini del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i segons la consellera Teresa Jordà vol “posar en valor allò que tenim”. “Tenim una cosa immensa en aquest país que són els productors. Hem de descobrir qui hi ha darrere d’aquests aliments i sobretot comprar-los i menjar-los, perquè són boníssims” ha afegit.

Tast Vertical és un habitual de la programació d’estiu de Catalunya ràdio i ara comença aquest nou format i amb la col·laboració com sempre de Ramon Francàs i Àlex Torío entre d’altres. Moliner explica que es tracta “d’un programa de vi que intenta explicar l’amor que tenim per aquesta cosa tan complexa i extraordinària” que “com més en saps menys en saps”. A més, ha afegit que la seva voluntat és “intentar que tota aquesta gent que està fent vi, però també la que està fent formatges i menjar bo a Catalunya pugui tenir una sortida en aquest programa”.

Aquest format es va estrenar el dia de Sant Esteve amb un programa especial i ara el trobareu en aquest enllaç cada setmana, a partir d’aquest divendres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa