VadeVi
Tret de sortida de la quarta edició del curs d’enoturisme de la UAB
  • CA
Enoturisme Penedès. Cursa entre vinyes

!--akiadsense-->

L’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB organitza des de fa quatre anys el Curs online d’espcialització en Enoturisme, dirigit als graduats de l’escola així com a professionals del sector que desitgin especialitzar-se en l’àmbit de l’entoturisme. Les classes online s’han iniciat aquest dilluns i s’allargaran fins al 18 de juliol.

Entre les novetats que presenta aquesta quarta edició hi ha l’aposta decidida per incrementar la interacció entre professors i alumnes. Així, cada setmana, els alumnes podran assistir a dues classes en directe amb els diferents professors a través de les plataformes digitals de la Universitat.

La formació s’estructurarà en tres mòduls i un projecte final de curs. Cada un dels mòduls estarà coordinat per un membre del professorat, conformat en la seva totalitat per professionals del sector en actiu.

El primer dels mòduls, ‘Coneixements d’enologia, factors de producció i vinificació’, anirà a càrrec de Paco de la Rosa, enòleg de Caves Torelló. El mòdul centrat en la ‘Història i Cultura del Vi a Catalunya. Origen i evolució. Anàlisi sensorial’ recau sobre Jordi Alcover i Silvia Naranjo, responsables de La Guia de Vins de Catalunya, mentre que el mòdul sobre ‘Comunicació i Màrqueting’ l’impartirà Sole G. Insua, directora de PCatS Comunicació.

Pel que fa al projecte final de curs, José Luis García, professor i sommelier de l’Escola de Turisme de la UAB, serà l’encarregat de guiar als alumnes en el desenvolupament d’un Pla Estratègic en Enoturisme. Un treball que podran desenvolupar gràcies als continguts pràctics i actuals que l’escola posa a l’abast de l’alumnat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa