Com a acte inaugural i per donar el tret de sortida al Vívid 2016, la Cooperativa de Garriguella ha desenvolupat una activitat innovadora en el món del vi, que tindrà lloc aquest mateix divendres a les 20h: Wine Cocktails. Es tracta d’un taller-ponència de cocteleria creativa impartit pel cocteler Gerard Ruiz, qui elaborarà diferents còctels amb vins i caves, i un sense alcohol amb most, amb la característica garnatxa empordanesa. L’activitat inclourà un sopar-buffet de pa amb tomàquets, embotits i un combinat propis de la zona i té un preu de 20 €.

Per dissabte dia 2, a les 11 hores, tindrà lloc el TAST & SWING, una visita al Celler Mas Vida seguida d’un tast-maridatge dels seus vins amb la música swing del grup “La Madam Boogie” en directe. Aquesta activitat té un preu de 25 € i finalitzarà amb un dinar. A les 19 hores, la Plaça de les Patates de Figueres acollirà SWING AND WINE, una activitat que donarà la oportunitat de tastar els millors vins de l’Empordà per 2 € la copa mentre el grup “Hop’s Trio” i un conjunt de hoppers fan gaudir als assistents del millor swing de la província. També es farà una classe oberta de swing de la mà de “Swingats de l’Ala”.

El mateix dissabte, i tots els dissabtes del mes, a la Taverna de Cal Barber de Sant Antoni de Calonge es presentaran diferents cellers de la Ruta del Vi DO Empordà i es podran tastar els seus vins de forma gratuïta. En aquest cas es presentarà el celler La Vinyeta, de la mà de Josep Serra.

El diumenge dia 3, a les 10 hores, Marta Wine dirigirà la darrera activitat del cap de setmana: Tast de vins en ruta (15 €). Tindrà lloc a Torroella de Montgrí, un lloc on gaudir de la singularitat i diversitat de la DO Empordà. Els participants coneixeran els vins de la zona realitzant enosenderisme al Montgrí, des de Torroella fins al Castell del Montgrí, amb un tast de vins en ruta.

Totes les activitats requereixen reserva prèvia i trobareu tota la informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa