Lluís Llach serà l’amfitrió d’una vetllada en la que es presentaran els poemes musicats finalistes del VII Premi Miquel Martí i Pol.

Un concert en el que actuaran la Bikimel, Ismael Clark, Borja Penalba amb Mire Vives , Xavi Múrcia i Bertomeu, guanyador de l’última edició del certamen Terra i Cultura, organitzat pel Celler Vall Llach. Tancarà el recital la manresenca Judit Neddermann, que avançarà cançons del seu nou disc.

Això serà aquest divendres, 15 de gener , de 20 h a 21:30h a la Sala Moragues del born Centre Cultural. I les entrades tenen un preu de 10 euros comprant-les aquí o 15 euros just abans del concert.

El Born de cançons

La proposta artística per al cicle de concerts Born de Cançons aprofita la revolució creativa que es viu actualment a la nova escena del pop d’autor en català –i també del jazz– per oferir a Barcelona un espai musical permanent per a la presentació, estrena i promoció de la nova generació.

El Born Centre Cultural s’erigeix com a germen del naixement d’una escena que es propaga arreu de Catalunya i de la resta de territoris de parla catalana i pretén irradiar música i catalanitat per tot el país amb les cançons i el vi.

La diversitat musical del nostre país és, també, un reflex de la diversitat de les denominacions d’origen (DO) catalanes, totes elles amb un caràcter, una identitat i unes peculiaritats que les converteixen en una expressió del territori. Per això cada concert estarà maridat amb un vi.

Des del Born de Cançons volen que la cultura musical i vitivinícola del nostre país s’agafin de la mà i transportin al públic a un nou món de sensacions per descobrir. Així, cada concert incorpora el maridatge d’una de les DO catalanes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa