Tret de sortida del Born de cançons 2016

‘Terra i Cultura’ amb Lluís Llach és la primera de les activitats de música amb vins de les DO catalanes

Lluís Llach serà l’amfitrió d’una vetllada en la que es presentaran els poemes musicats finalistes del VII Premi Miquel Martí i Pol.

Un concert en el que actuaran la Bikimel, Ismael Clark, Borja Penalba amb Mire Vives , Xavi Múrcia i Bertomeu, guanyador de l’última edició del certamen Terra i Cultura, organitzat pel Celler Vall Llach. Tancarà el recital la manresenca Judit Neddermann, que avançarà cançons del seu nou disc.

Això serà aquest divendres, 15 de gener , de 20 h a 21:30h a la Sala Moragues del born Centre Cultural. I les entrades tenen un preu de 10 euros comprant-les aquí o 15 euros just abans del concert.

El Born de cançons

La proposta artística per al cicle de concerts Born de Cançons aprofita la revolució creativa que es viu actualment a la nova escena del pop d’autor en català –i també del jazz– per oferir a Barcelona un espai musical permanent per a la presentació, estrena i promoció de la nova generació.

El Born Centre Cultural s’erigeix com a germen del naixement d’una escena que es propaga arreu de Catalunya i de la resta de territoris de parla catalana i pretén irradiar música i catalanitat per tot el país amb les cançons i el vi.

La diversitat musical del nostre país és, també, un reflex de la diversitat de les denominacions d’origen (DO) catalanes, totes elles amb un caràcter, una identitat i unes peculiaritats que les converteixen en una expressió del territori. Per això cada concert estarà maridat amb un vi.

Des del Born de Cançons volen que la cultura musical i vitivinícola del nostre país s’agafin de la mà i transportin al públic a un nou món de sensacions per descobrir. Així, cada concert incorpora el maridatge d’una de les DO catalanes.

Nou comentari