VadeVi
Un tuitaire compara el vi amb la cocaïna i encén la xarxa
  • CA
Un fotograma del vídeo de l'Incavi en el que es promou l'enoturisme
Un fotograma del vídeo de l’Incavi en el que es promou l’enoturisme

!–akiadsense–>

De nou l’alcohol del vi torna a estar en el punt de mira. Un tuitaire, citant l’últim vídeo de l’incavi en el que es promou l’enoturisme, assegurava en una piulada: “Que hi hagi una institució pública que promogui el consum de vi em resulta tan xocant com si n’hi hagués una que es digués INCACOCA o INCAMDMA. Pensant-ho bé i mirant dades de salut pública, em sembla MOLT PITJOR.”

Les crítiques, algunes d’elles de gent del propi sector, fan referència a que ha estat el desconeixement del mon del vi el que ha portar a aquest usuari de Twitter a fer aquest comentari. Així Rafel Pino del Celler Masroig assegurava “aquest comentari sols el podem valorar com un punt de vista fet, des de l’ignorància de la cultura del vi. Que un periodista compari el consum d’estupefaents amb el del vi, ens ha de fer reflexionar i esperonar per treballar més, superar aquesta desinformació amb tot el contrari”.

Més contundent ha estat Jordi Alcover de la Guia de Vins de Catalunya que afirma “t’han dit que el consum de vi per persona i any baixa des de fa 20 anys i que no pot ser causa de l’augment de l’alcoholisme, però entestat en la teva immensa incultura fas veure que no ho has vist. Si pots, deixa de fer-nos passar vergonya aliena. Gràcies.

No és el primer cop en que el vi es criminalitza només com a beguda alcohòlica. Ja es va viure durant el confinament. També a través de Twitter un usuari va criticar durament el celler Vall Llach per “fer negoci amb alcohol enmig d’una crisi sanitària” el que va provocar una allau de crítiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa