Els tres fundadors de ViOrigen, amb el paisatge terraltí de fons">

“ViOrigen és un projecte vinculat al sector vitivinícola de la Terra Alta que emprenem tres amics apassionats per la vinya, el vi i l’entorn de la comarca”.

Així és com es presenten Quim Sastre, Josep Segarra i Jordi Navarro, tres joves de Gandesa que s’han unit per a impulsar l’enoturisme a la Terra Alta a través d’un projecte que combina la promoció del territori i la venda de vins de la zona.

Jordi Navarro explica a VADEVI.cat que tenint tots els ingredients, a la Terra Alta hi faltava una proposta com aquesta: “Tenim el paisatge, els vins i les ganes de donar-ho a conèixer”.

En aquest sentit, ViOrigen.com vol esdevenir un aparador del patrimoni cultural, gastronòmic i cultural de la Terra Alta a través de sis rutes per la comarca, de restaurants on tastar productes típics i d’allotjaments rurals on passar la nit. La botiga de vins online inclou fins a una vuitantena de referències de quinze cellers de la comarca.

De moment, els tres responsables compaginen aquest nou projecte amb la seva feina diària, però esperen algun dia poder dedicar-s’hi en exclusivitat “perquè significarà que funciona i agrada”, diu Navarro.

El lloc web es pot consultar en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa