VadeVi
Última setmana per a inscriure vins als Premis Vinari 2018
  • CA

Les inscripcions per a participar als Premis Vinari 2018 finalitzen aquesta setmana. Aquest dissabte 31 de març serà l’últim dia en què els cellers interessats puguin presentar les seves referències i participar en la tria del millor vi de la seva categoria i esdevenir, tal vegada, el millor vi de l’any.

El mes d’abril es dedicarà a la confirmació i classificació de les mostres i s’activaran tots els preparatius necessaris per l’organització dels tastos de la fase preliminar, on es posarà nota a tots els vins que participen a certamen a partir de tastos a cegues. Aquestes sessions de tast es faran durant la setmana del 21 al 25 de maig a la seu de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) de Vilafranca del Penedès.

El Celler de Rubí repetirà com a seu del tast final el dilluns 3 de setembre, i la gala de lliurament de Premis se celebrarà a l’Auditori de Vilafranca, com s’ha fet en les cinc primeres ocasions. La data prevista per a donar a conèixer els vins guanyadors de l’any és divendres 5 d’octubre del 2018.

Les inscripcions als Premis Vinari 2018 es poden formalitzar des de l’apartat “inscripcions” de la web del concurs o bé seguint aquest enllaç. Les bases de participació es poden consultar aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa