VadeVi
Últims dies per demanar beques d’investigació sobre vi, nutrició i salut

Aquest proper 30 de setembre s’acaba el termini per presentar sol·licituds de les beques per a projectes d’investigació sobre vi, nutrició i salut que convoca la Fundació per a la Investigació del Vi i la Nutrició (FIVIN). Aquesta primera convocatòria, que compta amb el patrocini de l’Organització Interprofessional del Vi d’Espanya (OIVE) té com a objectiu impulsar la recerca científica que, des d’un punt de vista nutricional i epidemiològic, abordi quins són els efectes del consum moderat de vi i dels seus components sobre la salut, sempre en el context d’una alimentació sana i equilibrada.

Aquestes ajudes estan obertes a investigadors i grups d’investigació que duguin a terme la seva activitat a universitats públiques i privades, al CSIC o a altres organismes públics i privats d’investigació, com també hospitals i centres sanitaris, sempre i quan siguin de l’estat espanyol. Es parla d’una dotació màxima de 80.000€ i el desenvolupament dels projectes becats s’haurà de dur a terme també dins del territori de l’Estat i en el termini de dos anys.

El suport i el patrocini de l’OIVE a aquesta iniciativa és una mostra de l’interès i el compromís del sector del vi en la investigació científica dels possibles efectes que té el consum moderat de vi en la salut humana. El període d’avaluació de les propostes enviades serà entre el mateix 30 de setembre i el 30 d’octubre, i la concessió de les beques als projectes seleccionats es farà pública el proper 15 de novembre de 2022.

El formulari de sol·licitud

Aquesta ajuda no serà excloent per a la recepció d’altres ajudes de caràcter públic o privat, per bé que caldrà que quedi ben reflectit a la memòria descriptiva de la sol·licitud de les beques, que seran valorades pel Comitè Avaluador. El formulari de sol·licitud per a aquestes beques es pot trobar tant a la pàgina web www.fivin.com com, també, a www.lacienciadelvino.com.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa