!–akiadsense–>

És un bar de vi. I a la carta en tenen 12 que el serveixen a copes, però si estàs disposat a prendre’n dues obren qualsevol de les prop de 100 referències que tenen.

Aquesta és una de les mesures que Juanma Holgado el propietari de l’Ancestral Bar ha posat en marxa per tal que la gent tingui l’oportunitat de tastar vins diferents sense haver de demanar una ampolla sencera.

L’altra és que els dimecres a la tarda ofereix copes de vi a un euro.

I tot això ho fa al carrer Provença, a tocar de la Diagonal de Barcelona a un lloc en que el concepte “oferta” no és el més habitual. I on els locals no obren de nit.

Holgado, és de Girona. Va estudiar història de l’Art però a un moment donat va decidir marxar a Nova York a formar-se com en el món del vi. Va ser allà que va fer diversos cursos del WSET, mentre treballava de cambrer a diversos locals.

De tornada a Barcelona va treballar a VilaViniteca i Sentits Barcelona fins que va decidir muntar el seu propi local.

!–akiadsense–>

Ara hi té un centenar de referències, la meitat d’elles de vi català, però totes de cellers petits, “vull ser capaç de sorprendre el client i per això m’hi miro molt a l’hora de triar”.

També serveixen menjar “casolà, actualitzat” assegura i tot plegat amb la possibilitat de treballar-hi, ja que les poques taules que té el local, en són sis, tenen un endoll al costat per connectar-hi l’ordinador o el telèfon mòbil.

Aquest bar, va acollir el primer dels tastos col·lectius que Patrícia de Golferichs està fent per preparar l’Agenda dels Vins Catalans 2018.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa