VadeVi
Un cava català es cola a la pel·lícula danesa que triomfa a tot el món

‘Druk’, la pel·lícula danesa titulada ‘Otra ronda’ als cinemes de l’estat espanyol, s’està convertint en un film de culte a tot el món. A banda del cartell promocional que li proporciona estar nominada en dues categories per als Oscars –millor pel·lícula internacional i millor direcció–, l’oda a la llibertat que hi veuen molts espectadors fa que sigui un èxit en el boca-orella, en un temps en què l’accés als bars està tan limitat, especialment a les nits.

El film relata l’experiment d’un grup de quatre amics que treballen de professors d’institut i que es proposen posar a prova una teoria, segons la quals els humans neixen amb un dèficit d’alcohol a la sang i és la quantitat que necessiten per deixar-se anar creativament i socialment. Més enllà de la controvèrsia que pugui generar l’apologia del consum alcohòlic, el cas és que desenes de begudes desfilen per tota la pel·lícula, i n’hi ha una que ocupa un lloc clau i que surt esmentada per la marca: el cava català Reserva de la Família de Juvé & Camps, que apareix esmentat i consumit com a exquisidesa per a una ocasió, especial en un moment tràgic.

Ha estat una gran sorpresa per a nosaltres”, comenta a Vadevi Anna Canal, directora de marca de Juvé & Camps. “És cert que Dinamarca està entre els països on exportem, però tot i així, no érem coneixedors que es destapava una ampolla del nostre Reserva de la Família a la pel·lícula”. “Estem molt contents, afegeix, perquè aquesta publicitat segur que ens permet millorar el nostre posicionament al mercat danès i probablement consolidar la nostra marca en altres països”.

Juvé & Camps Reserva de la Família, un dels caves insígnia del celler

El Reserva de la Família és un dels caves insígnia d’aquest celler del Penedès, un Brut Nature elaborat a partir de les tres varietats tradicionals, xarel·lo, macabeu i parellada nascudes de les finques d’Espiells, La Cuscona i Mediona. Aquesta notícia arriba coincidint amb l’any del centenari del celler, que es va fundar l’any 1921.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa