VadeVi
Un celler històric de Califòrnia, a la venda per nou milions d’euros
  • CA

El celler Two Creeks Farm, a Sonoma (Califòrnia), ha estat posada a la venda aquesta setmana a Sotheby’s International Realty per gairebé 11 milions de dòlars (nou milions d’euros), segons ha informat fa poc la revista ‘Decanter’. Una propietat de luxe fins i tot per la zona en què es troba, que no només inclou una casa de sis habitacions i uns jardins molt ben cuidats sinó, també, tres hectàrees de vinya que, actualment, està sent cultivada i el raïm és venut al celler Pangloss, un dels més coneguts del comtat de Sonoma.

En cas que el comprador volgués rescindir aquest contracte, però, la finca també conté el seu propi celler preparat per elaborar vi. Si el nou propietari tingués la intenció de viure-hi una vida de luxe, però, també té una piscina de gairebé 30 metres, una pista de bitlles, una sauna… i, per als convidats, una caseta pròpia amb dos llits.

La gran finca vitivinícola que s'ha posat a la venda a Califòrnia | Open Homes per a Sotheby’s International Realty
La gran finca vitivinícola que s’ha posat a la venda a Califòrnia | Open Homes per a Sotheby’s International Realty

Segons ‘Decanter’, la fugida de gent de les ciutats i el pas al teletreball a causa de la pandèmia de Covid-19 ha fet créixer el número de possibles compradors de cases de camp i les zones vitivinícoles són entre les preferides, no només als Estats Units sinó a altres indrets del món com la Toscana. En el cas de la vall de Sonoma, sense anar més lluny, els preus de les finques han pujat un 35% en només un any. Tot i que no tots tenen la intenció de començar un projecte vitivinícola propi, és indubtablement un dels factors que tenen en compte a l’hora d’adquirir propietats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa