VadeVi
Un trepat de la Conca, recomanat a una revista de tendències de Nova York
  • CA

El Cuca de Llum del celler Sucés Vinícola és un vi cool“> per als novaiorquesos. I és que la publicació de tendències nordamericana Cool Hunting, amb seu a Nova York, ha triat aquest trepat de la Conca de Barberà per a recomanar-lo entre els seus lectors i n’ha incorporat una breu ressenya a la seva web i butlletí de notícies que envia als seus seguidors.

A la breu ressenya on explica el vi i el seu origen fa menció a l’ús de la varietat trepat en el sector del Cava: “Catalunya -al nord-est de la Península Ibèrica- és potser més coneguda pel Cava. Aquest vi, Succés La Cuca de Llum, també neix de la varietat Trepat que s’utilitza amb cava, però aquí el resultat és un vi negre“. Després en detallen algunes propietats i en fan l’anàlisi sensorial: “És fresc, de terroir i deliciosament mineral. Dit això, no és un vi negre aigualit ni prim, és vibrant“, diuen. I conclouen: “A més, és un vi natural, que naix d’agricultura ecològica de vinyes d’entre 20 i 47 anys i és genial per a prendre durant estacions de transició”.

Ressenya original

Catalonia (on the northeastern edge of the Iberian Peninsula) is perhaps best known for Cava. This wine, Succés La Cuca de Llum, also uses the Trepat grape found in Cava, but here it results in a bright red. It’s fresh, and a little funky (or “dusty”) and delightfully mineral-y. That said, it’s not a watery, weak red—it’s vibrant. Bonus: it’s a natural wine, organically farmed from 20-47-year-old vines, and is great for sipping during transitional seasons.“>

Cool Hunting”> és una publicació que descobreix les últimes novetats en disseny, tecnologia, estil, viatges, art i cultura. El seu equip està format per escriptors, editors, creadors audiovisuals, dissenyadors i desenvolupadors. I tenen corresponsals a tot el món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa