VadeVi
Un grup de sommeliers catalans, atrapats a Brussel·les
  • CA

Els coneixem per ser tastadors de vins però en aquesta ocasió eren a Brusel·les per tastar de tot menys vi, com destil·lats, cerveses, etc.

Estan bé, xocats, però animats, però no saben com podran sortir de Brussel·les ni quan.

Rosa Vila, Pilar Cavero, Ferran Centelles i Meritxell Falgueras són alguns dels més de 60 sommeliers de 13 nacionalitats que participen en els tastos que l’International Taste and Quality Institute feia aquests dies i que acabaven aquest dimarts.

Hem parlat amb Meritxell Falgueras que ens ha explicat que aquest matí, el grup de catalans han sortit de l’hotel més d’hora per anar passejant fins a l’Escola d’Hoteleria on es feien els tastos. No sabien què havia passat fins que no han arribat allà que els han explicat que s’havien produit dues explosions a l’aeroport. Una situació que s’ha agreujat quan s’ha conegut que també havien atemptat al metro.

“Ens han demanat que no sortíssim de l’edifici, igual que han fet en tots els centres docents i tots els edficis institucionals” ha explicat Falgueres, que afegia que “les autoritats demanaven que els carrers de la ciutat estessin el més alliberats possibles per tal de deixar passar ambulàncies, bombers i policies”.

“A les 17h ens han deixat sortir i el panorama és una mica desolador”, explicava la sommelier. “Les botigues estan totes tancades, al nostre hotel i pel que he pogut veure a la resta d’hotels també, han restringit l’accés a una sola porta per tal de tenir un control absolut sobre les entrades i les sortides a l’edifici”, explica Falgueras.

La majoria havia de marxar avui mateix però hauran de fer nit a Brussel·les. Els han recol·locat al mateix hotel i no tenen clar encara si demà podran marxar, ni com ho podran fer.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa