Per celebrar Sant Jordi d’enguany, Jean Leon llança al mercat un estoig ideat sota un concepte molt singular: un llibre.

La proposta és una manera diferent de submergir-se en la història del fundador del celler, que va passar d’embarcar com a polissó rumb als Estats Units a compartir confidències amb Frank Sinatra, James Dean o Marilyn Monroe.

Tenint en compte la trajectòria personal de Jean Leon, el celler del Penedès ha decidit produir un llibre que en obrir-lo hi apareixen dos vins de finca i el documental “A Man, A Time, A Wine”, en format DVD que repassa la seva vida.

L’estoig es presenta en dues edicions diferents. Una conté el Vinya Gigi Chardonnay i el Vinya Palau Merlot i l’altra, el Vinya Palau Merlot i el Vinya Le Havre Cabernet Sauvignon Reserva.

Els vins de Jean Leon estan certificats com a ‘Vi de Finca’ per la Generalitat de Catalunya. Un reconeixement a la singularitat dels vins que procedeixen d’una única vinya, on la combinació d’una varietat determinada, un tipus de sòl concret i un microclima afavoreix la seva màxima expressió.

Jean Leon és un petit celler del Penedès que produeix vins d’alta qualitat. Des de la seva creació els anys setanta, ha estat pioner en la introducció de varietats nobles i des de 1994, és propietat de Cellers Torres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa