VadeVi
Una de les millors ‘influencers’ mundials del vi és catalana
  • CA

Glòria Vallès, fundadora de l’empresa Wine Style Travel, és una de les millors vint-i-dos influencers vitivinícoles del món. Així ho publica la plataforma Tagger, després d’haver analitzat diversos paràmetres vinculats amb el màrqueting i els impactes, i dels quals en destaquen aquesta vintena de diversos perfils professionals. “El vi és una beguda estimada per la riquesa de la seva cultura, història i aromes que es va consolidant i creixent arreu”, diran, gràcies en part “a l’ajuda dels influencers“.

Sobre Vallès diran que “l’escriptora de vins, gastronomia i viatges ha aconseguit prop de 25 mil seguidors com a influencer“, i que dedica la major part dels seus canals de social media al vi, destacant múltiples marques del sector entre les quals mencionen Alta Alella, Babylonstoren i Planetawinery.

“Em fa molta il·lusió formar part d’aquesta llista, és un reconeixement internacional a molts anys de feina i esforç que sovint no es percep, però que està darrera de qualsevol ecosistema digital ben construït”, comenta Glòria Vallès a Vadevi.

La sommelier catalana comparteix rànquing amb la sommelier lituana Urte Dervynas, i l’escriptora australiana Gabriela Fois, autora del blog The Wine About, i Julia Coney, escriptora especialitzada en vins i fundadora de Black Wine Professionals, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa