L’artista de Falset, Natàlia Sanahuges, ha creat el cartell de la IV edició de la Marató del Priorat prevista per diumenge 1 d’octubre. Sent la primera vegada que s’encarrega el disseny del cartell, aquesta setmana s’ha presentat públicament al bar Cucamonga de Tarragona. Sanahuges ha inclòs al cartell una de les seves pintures icòniques, del cicle “Les dones del vi”. Ha il·lustrat una corredora entregada a la cursa esportiva, amb el dorsal 001.

Les inscripcions s’obriran el proper 27 de maig i es podran formalitzar un any més online a través de la pàgina web www.maratodelpriorat.com. Durant les primeres setmanes hi haurà preus promocionals per a les inscripcions individuals. Cal recordar que cada any es demana als participants que corren la marató i/o la mitja que ho facin disfressats i, si s’escau, amb motius relacionats amb la vinya i el vi.

L’any passat, més de 500 corredors van participar a la Priorat Wine Run">, i es van comptabilitzar corredors de fins a 10 països diferents. L’Associació Dracsrunners -organitzadora de la cursa- confia superar la xifra d’inscrits a la quarta edició, fent una aposta per les activitats culturals perquè en puguin gaudir tant els corredors durant el recorregut com els acompanyants.

La Marató del Priorat és l’única cursa del país que permet gaudir en directe de la verema i tastar els vins del Priorat als punts d’avituallament.

La cursa transcorre per sis termes municipals de la comarca del Priorat i té com a punt de sortida i d’arribada la Catedral del Vi de Falset, la Cooperativa de Falset – Marçà. El recorregut passa principalment per camins i corriols entre pobles, travessant el paisatge espectacular de vinyes i coincidint amb la verema.

En aquesta edició, a la Marató del Priorat hi participaran 18 cellers de la DO Montsant i DOQ Priorat. Un any més, els elaboradors serviran grans vins durant el recorregut, als punts d’avituallament habilitats, però també aigua, begudes isotòniques, fruita, pernil i altres sorpreses gastronòmiques.

La Marató del Priorat vol esdevenir una cita esportiva de referència i un exemple d’equilibri entre el paisatge, la cultura, l’art i l’esport. Més informació al lloc web www.maratodelpriorat.com.

Nou comentari