VadeVi
[VÍDEO] Els animals fan una festa nocturna a les vinyes del celler Scala Dei
  • CA
La cabra pyrenaica que menja raïm de nit | Celler Scala Dei

!–akiadsense–>

Les vinyes del celler Scala Dei tenen molta activitat durant la nit. Les càmeres col·locades enmig dels camps d’aquest celler de la DOQ Priorat, han detectat la presència de “visitants” aquest estiu.

És per això que a través del compte d’Instagram han mostrat els vídeos, el primer de fa unes setmanes, en el que la fauna del Parc Natural del Montsant es passeja entre les vinyes del celler a més de 600 metres d’alçada i fa una festa amb el raïm, ja madur a punt de veremar.

El primer vídeo mostra un exemplar de capra pyrenaica de la qual només n’hi ha un centenar d’exemplars al Montsant. En el segon, el protagonista és el porc senglar un gran amant del raïm.

Tot i la singularitat de les imatges i que fins i tot poden resultar entranyables quan aquestes “visites” són anecdòtiques no passa res, però si es converteixen en habituals poden provocar danys a les vinyes i en consequènci a les collites. És per això que molts cellers estan ideant mesures per evitar aquestes entrades nocturnes o fins i tot diürnes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa