El jurat del V Ral·li Segura Viudas de Fotografia de Natura fa públic el veredicte d’aquest esdeveniment fotogràfic dissenyat per realçar el patrimoni natural que hom pot descobrir un dia qualsevol al voltant del celler de Torrelavit.

Després de la deliberació del jurat, s’ha reconegut amb el Gran Premi Segura Viudas de fotografia de natura i 2.000€ a la fotografia d’en Xavier Martínez d’una aranya camuflada en un exemplar de cua de cavall (Equisetum sp.)

Rally de Natura de Segura Viudas

!--akiadsense-->

Els primers premis de les categories Fauna, Paisatge i Flora, reconeguts amb 900€, han estat per a Edgar Madrenys, Eloi Omella i Rafael Torralbo respectivament.

La riquesa de la biodiversitat al V Rally Segura Viudas de Fotografia
Edgar Madrenys
La riquesa de la biodiversitat al V Rally Segura Viudas de Fotografia
Eloi Omella

!--akiadsense-->

La riquesa de la biodiversitat al V Rally Segura Viudas de Fotografia
Rafael Torralbo

Els finalistes d’aquestes mateixes categories, amb un premi de 300€, han estat Edgar Madrenys, altre cop, Josep Maria Pérez i Alex Alonso.

A la categoria especial, donada a conèixer per sorpresa mitja hora abans de l’inici del ral·li i dedicada enguany al color, el jurat ha reconegut el primer premi a Francesc Fontanals i Nani González n’ha estat la finalista.

El premi especial Mirada al conjunt de cinc fotografies que millor reflecteixin la mirada personal d’un autor sobre l’entorn natural de l’Heretat Segura Viudas ha sigut per a Xavier Hita.

Entre les més de 15.000 fotografies realitzades el jurat n’ha seleccionat les que millor representen l’objectiu de l’esdeveniment: una fotografia de natura honesta i sense artificis, que documenti la riquesa de la biodiversitat present a l’Heretat Segura Viudas.

Podeu veure les fotografies guanyadores i els finalistes en aquesta fotogaleria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa