Ja es pot veure i escoltar “Va de vi”, la cançó sobre el vi català que ha escrit i composat el músic Pau Martí i que interpreta juntament amb el seu amic i teclista Mon Roy.

El vídeo es va gravar durant un dels actes de promoció del projecte “Deconstruint el vi català”, el dimarts 27 de setembre al restaurant barceloní H Original i l’actuació va anar acompanyada d’un tast de vins del celler Alta Alella.

La peça central del projecte “Deconstruint el vi català” és un documental televisiu però es crearan altres continguts que ampliaran els discurs i les imatges del documental, aquesta és la filosofia dels projectes transmèdia. Els continguts que es pensa generar seran:

– Documental de 55 minuts (per TV, festivals i fires)

– Sèrie d’entrevistes extenses en vídeo (per web)

– Sèrie d’entrevistes en format text (per publicació tradicional)

– Continguts audiovisuals d’accés lliure (en aquesta web)

El projecte està enfocat a un públic general amb un mínim d’interès pel món del vi sense necessitat, però, de tenir coneixements previs del tema. L’objectiu és donar a conèixer la cultura del vi del nostre país tant a Catalunya com a fora (es crearan les versions amb subtítols en castellà i anglès).

Per aconseguir finançament pel projecte, s’ha publicat a Verkami, una plataforma de crowdfunding, per recaptar 1.500 euros destinats a la finalització del rodatge. A canvi s’ofereixen recompenses prou interessants.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa