VadeVi
Ja hi ha guanyador del concurs Arrels del Vi de Barcelona
  • CA
Museu d'Història de Catalunya de Barcelona

!–akiadsense–>

Joan Hernandez Miralles és el guanyador de les dues entrades per la fira Arrels del Vi que portarà a Barcelona aquest dissabte dia 9 de juny un gran desplegament de vins de la DO Empordà.

Per aquells que no heu aconseguit les entrades gratuïtes encara teniu opció a assistir a la fira que es farà al Museu d’Història de Catalunya i al Pg de Joan de Borbó, a Barcelona, amb 20 cellers empordanesos i un munt d’activitats per tastar, gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès.

A més dels vins s’han organitzat diverses activitats per gaudir, aprendre i viure el món vitivinícola empordanès. Sobre les activitats trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.però cal inscriure’s prèviament perquè les places són limitades.

Arrels del Vi es presenta com una festa per a tota la família que inclou: degustació oberta en copa Riedel de més de 100 referències de vins de gamma alta de la DO Empordà, Arrels Kids (els més petits podran participar d’un taller amb bótes de vi del Circ de les Musaranyes amb jocs d’equilibris, de miralls bojos, d’experimentació sensorial i moltes sorpreses, d’un creatiu taller per pintar amb vi dirigit per Tinta i Vi – Marta Arañó i d’una visita guiada al Museu d’Història de Catalunya sobre el món del vi).

I per als amants dels tasts de vins, hi haurà el Tast Magistral dels Vins Guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2018 dirigit per Anna Vicens, Presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers i Sommelier a Wine Palace. El Tast Magistral se celebrarà a la Terrassa del Museu d’Història de Catalunya amb vistes privilegiades al Port i a Barcelona. Els guanyadors dels Premis Arrels del Vi 2018 han estat:

Millor Vi Blanc 2018: Flor d’Albera 2015, Celler Martí Fabra

Millor Vi Rosat 2018: Babalà 2017, Celler Cooperatiu d’Espolla

Millor Vi Negre 2018: Terres Negres 2015, Espelt Viticultors

Millor Vi Dolç 2018: Bac de les Ginesteres, Vinyes dels Aspres

A Arrels del Vi BCN es podran tastar els millors vins dels següents excel·lents 20 cellers de la DO Empordà: Celler La Vinyeta, AV Bodeguers Nereus Suneus, Mas Vida, Perelada – Vins i Caves, Celler Arche Pages, Celler Castelló – Murphy, Cooperativa Espolla, Celler Gerisena, Celler Hugas de Batlle, Celler Marià Pagès, Celler Martí Fabra, Celler Pujol Cargol, Cellers d’en Guilla, Empordàlia, Espelt Viticultors, Celler Gelamà, Celler Mas Llunes, Pere Guardiola, Celler Vinyes dels Aspres i Vinyes d’Olivardots.

Per accedir al sorteig només cal que completeu el qüestionari següent i respondre la pregunta que us proposem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa