Balears Vadevi

!–akiadsense–>

A banda i banda del mar, vinyes. Aquí i allà, Vadevi. Una dècada després de néixer, el diari estrena edició amb Balears Vadevi, un nou mitjà pensat i escrit des de les Illes que es presenta aquest dillluns, 2 de juliol, al Gran Hotel CaixaFòrum Palma, però que ja es pot consultar i seguir a les xarxes socials. Balears Vadevi neix en un moment d’eclosió dels vins de les Illes Balears. Es multipliquen els projectes, s’expansiona el mercat exterior i els vins cada cop són més valorats tant pels professionals de la restauració o la distribució com per la pròpia societat que els acull.

Balears Vadevi engega amb l’experiència del que és, segurament, el territori vitivinícola que més s’assembla al de les Illes Balears: Catalunya. En aquest sentit, els vins mallorquins, menorquins, eivissencs i formenterers formen part d’una constel·lació equivalent a la catalana, que trencarà tòpics i obrirà un ventall enorme de possibilitats, entre les quals l’enoturisme n’és una columna essencial.

Informativament, Balears Vadevi arrenca amb l’impuls de la responsable periodística del grup, Margalida Ripoll, de la directora de l’àrea de Mallorca, Magdalena Mesquida, del de Menorca, David Baret, i del d’Eivissa i Formentera, Pablo Sierra. Tot això, amb la direcció comercial de Zaida Torregrosa, el suport de l’estructura de Vadevi i les possibilitats tècniques i de difusió del grup El Món, un dels capdavanters de la informació general a Catalunya, amb centenars de milers de seguidors a les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa