VadeVi
Vadevi i els Premis Vinari seran al Matí de Catalunya Ràdio
  • CA

A partir d’aquest divendres i dins el programa els Matins de Catalunya Ràdio Vadevi i els Premis Vinari tindran una secció setmanal.

Serà els divendres a les 12h del migdia, al programa que dirigeix i presenta Xavi Freixes que des d’aquesta setmana està en antena.

El periodista (Os de Balaguer, la Noguera, 1971) es posa al capdavant de la versió estival d’El Matí de Catalunya Ràdio, que ha arrencat aquest dilluns 17 de juliol i s’allargarà fins el proper 25 d’agost. Cinc setmanes que combinaran l’entreteniment amb l’actualitat convulsa de la política catalana.

Freixes ha trobat un lloc per al vi i a la part final del programa, que comença a les 7h i acaba a les 13h, on es parlarà del vi escumós, del preu del vi, dels famosos que fan vi o n’han fet o de si fem servir o no la copa adequada. Tot plegat amb la presència a l’estudi d’elaboradors i professionals del sector que a través de la seva experiència ens il·luminaran en aquestes temàtiques.

La primera intervenció de Vadevi i els Premis Vinari al Matí de Catalunya Ràdio serà aquest divendres en la qual es donaran a conèixer els Premis parlant amb Rosa Domènech, del celler Xavier Clua. Un dels seus vins, el Mil·lènnium, va ser el Gran Vinari d’or en la 2a edició del concurs.

Més vi a Catalunya Ràdio

D’altra banda i de nou aquesta programació d’estiu comptarà amb el programa Tast Vertical que dirigeix i presenta Empar Moliner amb la col·laboració del periodista Ramon Francàs.

El programa es fa els dissabtes de les 13h a les 14h i parlarà sobre el vi i el sector amb diversos convidats que aniran desfilant pels estudia de Catalunya Ràdio durant la programació d’estiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa