VadeVi
Valentí Roqueta seguirà quatre anys més al capdavant de la patronal del vi català
  • CA
La junta de l'AVC
La junta de l’AVC

!--akiadsense-->

Valentí Roqueta ha estat reelegit president de l’Associació Vinícola Catalana en el decurs de la Junta Directiva celebrada ahir, 22 de novembre, a Vilafranca del Penedès. El President del grup vitivinícola Roqueta Origen, assumeix novament el càrrec amb “la il·lusió de presidir un dels sectors més estratègics per al país amb empreses arrelades al territori, amb gran capacitat d’exportació, que proporcionen treball, cuiden el paisatge i fomenten el turisme”.

Les empreses Familia Torres, Perelada, Huguet de Can Feixes, Castell del Remei, René Barbier, Codorniu ostenten les sis vicepresidències i Bodegas Pinord serà el tresorer de la Junta Directiva de l’AVC. L’Associació Vinícola Catalana representa actualment al 80% dels cellers de Catalunya i el seu objectiu principal és la defensa dels interessos generals del sector i impulsar les potencialitats que el vi català ofereix, tant al nostre país com als mercats internacionals.

El grup dels elaboradors i embotelladors de vins tranquils és el més important que representa la patronal, ja que suposa el 52% de la comercialització total de vi català acollit a les Denominacions d’Origen Protegides catalanes, és a dir, un total de 60 milions d’ampolles de vi amb DO, de les quals el 51% van a exportació i la resta a mercat interior.

Valentí Roqueta, seguirà al capdavant de l'AVC
Valentí Roqueta, seguirà al capdavant de l’AVC

!--akiadsense-->

Per a Valentí Roqueta aquests propers quatre anys suposen “continuar la labor històrica que fa l’Associació Vinícola des de la seva fundació de defensar els interessos generals del sector i d’assessorar als associats i d’ajudar a coordinar i impulsar les potencialitats que el vi català ofereix, tant al nostre país com als mercats internacionals”.

Un altre dels reptes importants que té al capdavant la patronal és el projecte de la Catalan Wine House, una iniciativa que vol portar a Catalunya a ser el primerdestí enoturístic i enogastronòmic mundial i Barcelona, la capital d’aquest destí.

Els Membres de la Junta Directiva AVC son doncs:

Presidencia : Roqueta Origen

Vicepresident 1r: Miguel Torres

Vicepresident 2n: C.Castillo de Perelada

Vicepresident 3r: Huguet de Can Feixes

Vicepresident 4r: Castell del Remei

Vicepresident 5è : René Barbier

Vicepresident 6è – comptador :Codorniu

Tresorer: Bodegues Pinord

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa