VadeVi
La Vall de Camprodon i el vi se citen a la fira MountainVi
  • CA

El paisatge rural de la Vall de Camprodon i el vi fan una combinació perfecta i, per aquest motiu, es trobaran el proper dissabte 28 de juliol a la fira MountainVi. De 12:00 a 21:00 hores se celebrarà la 1a edició d’aquest esdeveniment, una fira de vins i gastronomia rural, maridada amb la verdor i el relleu de la vall de Camprodon. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Hotel Puig Francó, que ha organitzat la fira -juntament amb Consultvi- amb amb la finalitat de promoure els vins catalans, “mitjançant productors apassionats per la nostra terra”.

Des de l’organització expliquen que MountainVi és “una fira dissenyada per passar un dia en família, on els més petits també podran aprendre a través del most de raïm i divertir-se a mitjançant activitats infantils”. A més, asseguren que neix amb “la voluntat de convertir-se en una trobada d’amants del vi, en un entorn incomparable entre prats i muntanyes”.

Alguns dels cellers que hi participaran són: Sant Josep Vins (DO Terra Alta), Celler Devinssi (DOQ Priorat), Mont Rubí (DO Penedès), Testuan (DO Alella), Muscàndia (DO Cava), Juvé & Camps (DO Cava), Caves Mestres (DO Cava), Cellers Matallonga (DO Montsant), El Jardi dels Sentits (Alt Penedès) i un convidat especial: Plaisirs du Vin.

Per tal de poder degustar els vins, el tiquet inicial de 12 euros inclou: 4 degustacions + Copa Riedel Degustazione. A continuació els tiquets es podran adquirir individualment. A més, també es podran tastar formatges artesans, embotits locals i platillos de gastronomia rural.

Aquest és el cartell de la fira MountainVi:

MountainVi

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa