VadeVi
La gestió empresarial de Vallformosa, distingida per l’escola de negocis ESIC
Masia Vallformosa
Masia Vallformosa

!--akiadsense-->

L’escola de màrqueting i negocis ESIC ha distingit la trajectòria empresarial de Vallformosa amb el Premi Aster. Un jurat presidit per Antoni Pont ha decidit atorgar-li el Premi Aster Trajectòria Empresarial Pimes 2019 “per ser un celler que, amb més de cent anys d’història, ha sabut adaptar-se als temps, reinventar-se i innovar en els seus productes i instal·lacions”.

El jurat dels Premis Aster afegeix que “amb una clara aposta per la tecnologia i la digitalització, Vallformosa ha aconseguit arribar al consumidor de manera més ràpida i eficient, respectant sempre la sostenibilitat i el medi ambient”. La directora general de Vallformosa, Marta Vidal, ha estat l’encarregada de recollir aquest guardó. El jurat ha decidit atorgar aquest premi ex-aequo amb l’agència de relacions públiques, comunicació i esdeveniments Solsona Comunicación, amb una trajectòria de 25 anys.

En anteriors edicions, alguns dels guardonats amb el Premi Asters Trajectòria Empresarial han estat el celler del Priorat Clos Galena, Josper, Torrons Vicens, el Grup Espinaler, Grup Gomà-Camps, S.A.U. o Nani Marquina, S.A.

Eduard Prats, director general d’ESIC a Catalunya i Adjunt a la Direcció General d’ESIC, ha destacat el motiu pel qual l’Escola continua apostant per unir el seu acte de graduació i el lliurament dels guardons Aster en una mateixa trobada: “Volem que els nostres alumnes, abans de deixar les aules, tinguin clars referents per al seu exercici professional. Tant en els membres del Jurat Aster com en el bon fer d’empreses, entitats i professionals que reben aquest premi tenen clars exemples d’organitzacions i persones compromeses que, a través del seu quefer professional, contribueixen a el desenvolupament de la nostra societat, ja sigui perquè fomenten un creixement econòmic responsable, perquè ofereixen productes i serveis innovadors d’excepcional qualitat o perquè promouen valors de justícia social que, en definitiva, repercuteixen en el benestar de tots “.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa