VadeVi
Vallformosa busca candidats amb ‘experiència demostrable en felicitat i entusiame’
  • CA
Tomorrowland Festival

!--akiadsense-->

Vallformosa ha publicat a Linkedin una oferta per buscar candidats disposats a viure l’experiència Tomorrowland a Bèlgica. Concretament, es precisa d’un Happy Lifestyle Manager per viure en primera persona el festival Tomorrowland de Bèlgica, un dels festival de música electrònica més important del món. Poden optar a aquesta oferta totes aquelles persones que siguin curioses i amants de la vida.

No es requereix formació específica, però sí experiència demostrable en felicitat i entusiasme. Es valorarà l’habilitat per transmetre i contagiar il·lusió. Les principals competències que ha de tenir el candidat o candidata són el treball en equip, fer bones fotos i vídeos, atenció al detall, capacitats socials i comunicatives, disponibilitat per viatjar i actitud bebubble.

Les funcions seran les de preparar i planificar bé el viatge, coordinar-se amb els diferents departaments de Vallformosa per obtenir un resultat òptim, experimentació dels sentits i creació de textos sobre l’experiència Tomorrowland Bèlgica.

Les condicions que s’ofereixen són d’un bon ambient de treball, dinàmic i feliç en un entorn únic com és el Festival Tomorrowland. Jornada de 72h en el lloc de treball i 365 dies en records. A més Vallformosa ofereix un paquet d’avantatges com la flexibilitat horària, possibilitat d’acompanyant, aprenentatge continu, equip molt dinàmic, entrada VIP, bitllet d’avió …

Els candidats passaran per un procés de selecció. Els finalistes també faran una entrevista personal per conèixer les seves capacitats i el dia 25 de juny es coneixerà el nom dels escollits. Per optar a aquesta oferta cal inscriure’s a través de Linkedin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa