VadeVi
Vallformosa dona el 100% dels beneficis de les vendes online a la campanya #JoEmCorono
Masia Vallformosa

!--akiadsense-->

Vallformosa anuncia que el 100% dels beneficis de les vendes de vi i cava que es facin a través de la seva web es destinaran a la campanya #JoEmCorono que lideren els metges Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà.

Des de Vallformosa afirmen que “ara més que mai és moment d’unir esforços i lluitar per un bé comú” per fer front a la crisi del coronavirus. La seva directora general, Marta Vidal ha assegurat que “no ens podem quedar amb els braços creuats davant d’una situació com la que estem vivint. Amb el que, entre d’altres accions que hem portat a terme, el 100% dels beneficis de les nostres vendes online durant la campanya #StayHome aniran destinades íntegrament a la investigació”.

L’equip de metges i investigadors, liderats pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà estan treballant en un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi. Paral·lelament, a través d’un altre projecte, també estan investigant en una vacuna contra el virus. Des de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra el Sida i l’Institut d’Investigació del Sida IrsiCaixa estan treballant incansablement per a lluitar contra el virus a curt i llarg termini. De moment ja s’ha recaptat més d’una milió i mig d’euros.

Amb #StayHome, Vallformosa vol posar de manifest que “és molt més que una companyia de vins i caves, i per això volem retre homenatge a tots aquells moments especials transmetent la filosofia de celebrar sempre la vida”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa