VadeVi
Vallformosa nomena Marta Vidal CEO de la companyia
  • CA
Marta Vidal, en una imatge recent | Vallformosa

El celler Vallformosa ha nomenat Marta Vidal Ollé nova CEO de la companyia, càrrec que s’ha fet efectiu aquest passat mes de maig. Executiva de 32 anys, amb carrera en el sector financer, s’incorpora a l’empresa amb el repte de convertir-la en el referent en professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client. Actualment, Vallformosa, amb les marques Vallformosa Cava, Gran Barón, Mistinguett i Domènech.Vidal, és el quart productor de cava del món, i líder de vendes a Benelux, principal mercat d’exportació.

El procés de professionalització va començar el 2011 amb l’adquisició d’una part majoritària de la companyia a la família Domènech, per part del fins llavors director general Vicenç Vidal. Aquest procés va continuar amb un pla de reestructuració financera i de modernització de la companyia, de la mà de l’advocat Josep Graells March, soci fundador de Graells March Advocats, despatx especialitzat en estratègia i reestructuració d’empreses familiars.

El novembre de 2016, Josep Graells es va incorporar amb el seu Family Office a l’accionariat de Vallformosa i actualment presideix el Consell d’Administració i representa la majoria del capital.

El fitxatge de Marta Vidal Ollé per part de l’actual president del Consell, com a aposta personal, pretén ser una alenada d’aire fresc, renovació, professionalització. Un dels primers reptes de la nova CEO i l’equip directiu, és l’elaboració d’un Pla Estratègic amb l’objectiu no només de créixer en diferents mercats i incorporar noves marques sinó també definir un nou posicionament corporatiu que cerca transformar el panorama actual del sector.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa