VadeVi
Vallformosa torna a celebrar la màgia de Tomorrowland
  • CA
Vallformosa Tomorrowland

!–akiadsense–>

Els propers 25 i 26 de juliol es celebrarà el Tomorrowland Around the World, una espectacular experiència digital que reunirà als Dj’s més reconeguts del planeta i la tecnologia més espectacular en disseny 3D, producció de vídeo i efectes especials.

Perquè celebrar i compartir moments màgics són els principals valors que comparteixen Vallformosa i Tomorrowland. I, des de fa més de sis anys, brinden junts sent Vallformosa el cava oficial del Festival. Enguany, es viurà una experiència completament digital i els fanàtics de Tomorrowland gaudiran amb el FEST de Vallformosa, el nou escumós ECO que transmet l’autèntic esperit de celebració.

Vallformosa portarà l’espectacularitat i la màgia que envolten a Tomorrowland a les cases de tots, brindant la oportunitat de gaudir de l’experiència a través de les diferents activacions per aconseguir els BEBUBBLE TOMORROWLAND PACKAGES. Uns packs extraordinaris que comptaran amb el nou escumós FEST de Vallformosa junt amb un kit de celebració signat per Tomorrowland per a que el puguis compartir amb qui ho desitgis.

Per a gaudir de Tomorrowland Around the World – el Festival Digital – a casa teva, pots contactar amb l’equip de Vallformosa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa