VadeVi
Vallformosa Cava convida a 4 persones al Tomorrowland

Vallformosa regala dues entrades dobles als millors selfies on es vegi brindar amb cava.

Per tercer any consecutiu, Vallformosa serà el cava oficial del Festival Tomorrowland de Bèlgica, un festival que segons les caves, coincideix amb el caràcter de Vallformosa, on l’èpica, la innovació, la festa i les experiències úniques són el més important. Aquest és un dels festivals de música electrònica més gran del món i actuen els principals DJ del moment. Se celebrarà del 22 al 24 de juliol a la ciutat belga de Boom i totes les entrades estan esgotades.

Vallformosa convida a 4 persones a viure en primera persona “l’elixir de la vida” d’aquest festival internacional. Per aconseguir les entrades cal penjar una selfie brindant amb cava i publicar-la a l’aplicació del Facebook de Vallformosa Cava o a l’Instagram amb el hashtag #cheersfortomorrow.

Fins al 8 de juliol es pot participar en el sorteig d’aquestes dues entrades dobles amb pernoctació. Entre els participants, setmanalment també es fa un sorteig d’un lot de productes Vallformosa.

Els guanyadors de les entrades i més de 180.000 persones d’arreu del món viuran en directe l’experiència de Tomorrowland, un món fantasiós amb més de 15 escenaris que recrearan un lloc fantàstic amb tot luxe de detalls. La primera edició de Tomorrowland va ser el 2005 i des de llavors ha evolucionat fins a convertir-se en el festival més important del món (guanyador de les últimes edicions de l’”International Dance Music Awards” dins la categoria de Festivals de Música).

Enguany el leitmotiv de Tomorrowland és “l’elixir de la vida” i el cava Vallformosa serà un dels ingredients per trobar-lo. Els productes de Vallformosa es trobaran a totes les barres del festival. Bèlgica és el país per càpita on es consumeix més cava (uns 30 milions d’ampolles) i on valoren més la qualitat del producte.

Des de Vallformoso aposten per un camí amb menys regles i més divertit. Perquè és important, diuen, ser molt seriosos en allò que importa, però cal deixar una mica d’espai a la bogeria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa