VadeVi
Vallformosa dóna 4.000 euros a Càritas per projectes socials

Aquest dijous la Fundació Vallformosa ha lliurat un xec de 4.000 euros a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. Uns diners que serviran per donar suport a les accions que Càritas realitza per millorar la qualitat de vida de persones en situacions de risc social i econòmic.

Aquest és el tercer any que Vallformosa realitza aquest donatiu solidari. Amb aquesta ajuda econòmica, Càritas podrà potenciar els diversos projectes que duen a terme a Vilafranca com el centre d’acollida Abraham, el servei de dutxes i rentat de roba, els pisos compartits per a homes sols, les acollides individuals, el reforç educatiu, el suport familiar d’aliments, el grup ocupacional d’agricultura, l’espai de roba i mobles o els actes de sensibilització a la població.

La Fundació Vallformosa va triar executar aquesta ajuda mitjançant Càritas perquè és una entitat que atén anualment més de 60.000 persones amb diferents necessitats. Vallformosa és una empresa socialment responsable que va decidir invertir d’una forma solidària el pressupost que tenia per enviar obsequis als seus clients, distribuïdors i amics.

L’acte d’entrega del xec ha tingut lloc a les instal·lacions del banc d’aliments de Càritas de Vilafranca del Penedès amb la presència de la coordinadora de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual i la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa