VadeVi
Vallformosa fa donació de 4.000 euros a Càritas de Vilafranca

La coordinadora de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual (esquerra) i la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech">

Durant aquestes festes Vallformosa ha fet entrega d’un xec de 4.000 euros a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. Aquests diners serviran per donar suport a les accions que Càritas realitza per millorar la qualitat de vida de persones en situacions de risc social i econòmic.

Aquest és el segon any que Vallformosa realitza aquest donatiu solidari. Amb aquesta ajuda econòmica, Càritas podrà potenciar els diversos projectes que duen a terme a Vilafranca del Penedès com el centre d’acollida Abraham, el servei de dutxes i rentat de roba, els pisos compartits per a homes sols, les acollides individuals, el reforç educatiu, el suport familiar d’aliments, el grup ocupacional d’agricultura, l’espai de roba i mobles o els actes de sensibilització a la població.

Vallformosa va triar executar aquesta ajuda mitjançant Càritas perquè és una entitat que atén anualment més de 60.000 persones amb diferents necessitats. Vallformosa és una empresa socialment responsable que va decidir invertir d’una forma solidària el pressupost que tenia per enviar obsequis als seus clients, distribuïdors i amics.

L’acte d’entrega del xec es va realitzar a les instal·lacions del banc d’aliments de Càritas de Vilafranca del Penedès amb la presència de la coordinadora de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual i la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa