VadeVi
Vallformosa fa entrega de 15.840? a l’Institut Català d’Oncologia

Un moment de l’acte d’entrega del xec amb el president de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Maria Vilà; la Directora d’Estratègia i Projectes de l’ICO, Ana Rodríguez; el president d’Ampert, Joan Ríos i la Presidenta de Vallformosa, Queta Domènech">

El Sopar Solidari per la lluita contra el càncer és una iniciativa del celler Vallformosa que el divendres 12 de juliol va arribar a la cinquena edició i que va recaptar 19.800 euros, dels quals el 80% aniran destinats a l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i el 20% a l’associació penedesenca Ampert. Aquest és un acte solidari on s’hi sumen molts esforços per part de diferents entitats, empreses i particulars per recollir fons per la lluita contra el càncer. En aquest sentit, des del 2007 Vallformosa manté un acord de col·laboració amb l’ICO i l’any 2011 es va sumar l’associació Ampert. Aquest és un compromís social adquirit i a la vegada un homenatge a Martí Via i Bertran, director d’operacions de Vallformosa que va morir farà cinc anys després d’una llarga lluita contra aquesta malaltia.

En concret, 15.840 euros aniran destinats al projecte “Prevenim el ca?ncer i apostem per la vida” de l’ICO. És un projecte que es troba orientat a sensibilitzar als ciutadans en la importància de participar en els programes de prevencio?, i a involucrar als professionals en la realitzacio? d’accions per reduir l’impacte del ca?ncer en la comunitat. Els 3.960 euros restants serviran per finançar el projecte d’Ampert per al transport dels pacients des del seu domicili fins al centre Duran i Reynals on seran tractats.

L’acte d’entrega del xec es va fer a Vilafranca del Penedès amb la presència del president de l’Institut Català d’Oncologia, Josep Maria Vilà; la Directora d’Estratègia i Projectes de l’ICO, Ana Rodríguez; el president d’Ampert, Joan Ríos i la Presidenta de Vallformosa, Queta Domènech.

Durant l’acte també es va anunciar que el 6è Sopar Solidari per la lluita contra el càncer de Vallformosa es farà el proper 27 de juny de 2014.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa