VadeVi
Vallformosa fa un donatiu de 5.000 euros a Càritas

Queta Domèmech (esquerra), presidenta de Vallformosa, amb Paquita Pascual, coordinadora de Càritas a Vilafranca">

Aquest Nadal, en comptes d’enviar ampolles als seus clients i distribuïdors, Vallformosa ha destinat aquests diners a donar suport a les accions de Càritas de Vilafranca del Penedès.

Aquest dijous Vallformosa ha fet lliurament d’un xec de 5.000 euros a Càritas Interparroquial de Vilafranca del Penedès. Aquests diners serviran per donar suport a les accions que Càritas realitza per millorar la qualitat de vida de persones en situacions de risc social i econòmic.

La direcció de Vallformosa ha decidit fer aquesta acció solidària després d’observar que hi havia famílies que no podien celebrar aquestes festes de Nadal per problemes socioeconòmics. Amb aquesta ajuda econòmica, Càritas podrà potenciar els diversos projectes que duen a terme a Vilafranca del Penedès com el centre d’acollida Abraham, el servei de dutxes i rentat de roba, els pisos compartits per a homes sols, les acollides individuals, el reforç educatiu, el suport familiar d’aliments, el grup ocupacional d’agricultura, l’espai de roba i mobles o els actes de sensibilització a la població.

Vallformosa ha decidit executar aquesta ajuda mitjançant Càritas perquè és una entitat que atén anualment més de 60.000 persones amb diferents necessitats. A més, la crisi econòmica que estem patint ha colpejat greument moltes famílies i des de Càritas han vist un augment espectacular de les demandes d’ajuda. Vallformosa és una empresa socialment responsable i és per aquest motiu que ha decidit que els diners que estaven pressupostats per enviar un obsequi als seus clients, distribuïdors i amics s’inverteixin a Càritas.

L’acte de lliurament del xec es va realitzar a les instal·lacions del banc d’aliments de Càritas de Vilafranca del Penedès amb la presència de la coordinadora de Càritas a Vilafranca, Paquita Pascual; el voluntari de l’entitat, Josep Arayo; el responsable de comunicació de Vallformosa, Carles Gala i la presidenta de Vallformosa, Queta Domènech. Finalment, els treballadors i treballadores de Vallformosa han afegit un donatiu de 355 euros. Així doncs, el donatiu final serà de 5.355 euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa